Gaver til virksomheder

Skab varige indtryk og styrk forholdet til dine kunder og medarbejdere med vores eksklusive gavekurve. Hos InterPresent forstår vi vigtigheden af at skabe mindeværdige øjeblikke, og vores kurve er skræddersyet til at imponere og værdsætte. Vores sortiment spænder bredt, fra delikate gourmetprodukter til luksuriøse gaveartikler, der passer perfekt til enhver lejlighed.

Mest solgte gaver 2023

Få mest muligt ud af dine firmagaver

Vi har et bredt udvalg af kvalitetsgaver, som er håndplukket og designet til at holde. Uanset om du har store eller små ordrer – kan du regne med, at vi leverer hurtigt dag til-dag, selvom du skulle være sent på den. Firmagaver er en fantastisk måde at anerkende dine kunder og medarbejdere!

Sæt pris på dine kunder og medarbejdere

Det er vigtigt at vise, at du respekterer og sætter pris på dine medarbejderes arbejde. Hos InterPresent har vi det mest komplette udvalg af firmagaver til både små og store virksomheder.

Du vil finde alt lige fra brugskunst, oplevelser, elektronik, chokolade eller øl, vin og delikatesser. Vi opdaterer løbende udvalget for at du kan finde de perfekte gaver til dine medarbejdere. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige gave? Intet problem! Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde netop det du skal give.

Tidligere kunder siger.....

  • God service og lækker chokolade

    Havde bestil 46 røde juleposer til gaver. Fik en rigtig god vejledning pr telefon. Gaverne kom på den aftalte dag, kortet var meget flot lavet med det ønskede logo, poserne flotte og chokoladen lækker. Helt sikkert noget, jeg kan anbefale.

  • Lækker gave til kollegaerne

    Fik lige købt lidt lækkert til kollegaerne på min nye arbejdsplads. En skattekiste med lækkerier fra Interpresent virker hver gang :)

  • Som sædvanlig en god vare leveret til tiden

    Var lidt sent ude, og skulle have leveret hurtigt - det gik lige efter bogen, ankom til modtager til tiden.

FAQs

Kvaliteten af gaver

Vi samarbejder med anerkendte mærker for at sikre, at dine gavekurve indeholder kun det bedste af det bedste.

Leveringstid på gaver

Vi har dag-til-dag levering. Vi sørger for, at dine kurve når frem rettidigt, uanset hvor i landet de skal sendes.

Eksklusive Gavekurve

Vores kurve er nøje udvalgt for at sikre en unik og elegant præsentation.