Interpresent arbejder ud fra mottoet, at kvalitet tager tid: Vi sørger for kvaliteten, og du sparer tiden!

Vi tilbyder gaver af høj kvalitet i en unik indpakning. Indpakningen skal være noget særligt – gerne en gave i sig selv - så gaven skiller sig positivt ud på gavebordet og i modtagerens erindring. 

For Interpresent er målsætningen at finde den gode kvalitet og den gode historie i gaven. Derudover er det væsentligt, at gaven er attraktiv prismæssigt. Vi udstiller og besøger løbende messer i ind- og udland og holder os således ajour med trends, kvalitet og konkurrencedygtige priser. Det betyder samtidigt, at vore produkter ofte er varer, der ikke findes, hvor man normalt handler. Da vi importerer mange af vore produkter - såvel indholdet af gaverne som indpakningerne - direkte fra producenter i udlandet, kan vi tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. Indpakningerne importeres primært fra Kina. Derudover importerer Interpresent fra Italien, Frankrig, Belgien og Tyskland samt tekstiler fra Tyrkiet.

Erhverv

Det er helt uforpligtende at blive oprettet som erhvervskunde - nogle virksomheder køber fem gaver om året, andre flere tusinde. Er du ikke oprettet som erhvervskunde så ring 70 200 261.

På få minutter kan man bestille julegaver til alle medarbejdere, gaven til 25-års jubilaren, påskehilsener til kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland eller receptionsgaven med hilsen og evt. firmalogo på kortet.

Vi servicerer rigtigt mange virksomheder i ind- og udland, da langt størstedelen af vore kunder er firmaer, der ønsker kvalitetsgaver til konkurrencedygtige priser. Vi har et bredt udvalg af gaver, der matcher virksomheders behov i løbet af året: Julegaver, påskegaver, sommergaver, bonusgaver, receptionsgaver m.m.

Ønskes oprettelse som erhvervskunde eller yderligere information, ring 70 200 261 eller send en mail til info@interpresent.dk

Udpluk af referencer

TV 2, Silvan, Nykredit, Novo Nordisk, Novozymes, Chemometec, BRF kredit, TDC, Stark, Falck, Hertz, L´Oreal, Nycomed, Per Aarsleff, Søndagsavisen, Migatronic, Alm. Brand, DR, Home, JL Hydraulic, Post Danmark, Berendsen m.m. fl.

Privat

Også mange privatkunder benytter vores gaveservice i forbindelse med årets mærkedage: Valentins Dag, Påske, Mors Dag, Fars Dag, Jul og selvfølgeligt til fødselsdage, bryllupper m.m.
Konceptet er enkelt: Du bestiller gaven, vi pakker gaven flot ind, vedlægger din hilsen og leverer gaven til modtageren på dagen. Du kan også vælge at få gaven bragt hjem – indpakket og klar – så du selv kan overrække den. 

Se udvalget her

Sådan handler du hos Interpresent.dk

For at foretage køb på interpresent.dk skal du igennem 5 trin:

  • Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelses/betalingsmåde
  • Godkend vores handelsbetingelser
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte på betalingssiden og godkend købet

Bestilling

På interpresent.dk kan du kun bestille varer via vores website, eller via tlf 70 200 261. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. På tlf 70 200 261 eller mail: info@interpresent.dk

Historie

Konceptet omkring InterPresent tog sin begyndelse i 1999 og virksomheden blev etableret i 2001. Perioden fra 1999-2001 blev brugt på at udvikle indpakninger, en proces der stadig er fundamentet i virksomheden. Vi eksporterer bla. vore mange forskellige indpakninger til Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Schweiz og Spanien og har i den forbindelse i 2007 modtaget eksportstøtte fra danmarks eksportråd, udenrigsministeriet. Salget af indpakninger udenfor danmarks grænser sker udelukkende via containere direkte fra produktionsstederne til vore europæiske kunder.

Vi er i hastig vækst og er i 2008 blevet omdannet til et aktieselskab, derudover opføres i 2008 og 2009 helt nyt firmadomicil med lager, pakkeri og kontorer. I 2015 flyttede InterPresent til Århus V.

I dag har InterPresent Aps til huse på Sigma 9 i Hinnerup, og en del af Scan Choco - et landets største slik importører.  

Fødevarekontrol

Interpresent.dk bliver som alle andre detailbutikker kontrolleret af Fødevarestyrelsen.
Klik her og se Interpresents smiley.

Vi glæder os hver dag over et godt samarbejde med kunder - virksomheder som private - der værdsætter kvalitet.

Med venlig hilsen

InterPresent Aps
Sigma 9
8382 Hinnerup
info@interpresent.dk
+ 45 70 200 261
Cvr-nr.: 38353365
Bank: Vestjysk bank
Regnr. 7739 kontonr. 1555081